Sinds 7 december 1995 is onze winkel gevestigd in het gezellige winkelcentrum van Rhoon.

 

Binnen ons uitgebreide aanbod is altijd een plek te vinden waar u zich thuis voelt. Wegdromen in onze whiskystraat, flaneren over onze tropische rumboulevard, verliefd worden in het wijnplaza, zorgeloos genieten op het likeurpad of ongeremd plezier vinden in onze biersteeg; onze specialisten kennen overal de weg. Wij zijn aangesloten bij de Wijnproevers. De Wijnproevers is een groep van 44 zelfstandige slijterij-wijnhandels door heel Nederland, die samenwerken en daardoor een optimale kennis en inkoopkracht hebben. Wij selecteren en importeren wereldwijd de mooiste wijnen en bieden u die altijd tegen een aantrekkelijke prijs aan.

Feest, receptie en/of gezellig samenzijn? Kijk bij tapverhuur voor de mogelijkheden. Of kom langs, wij adviseren u graag! Relatiegeschenken kunnen wij het gehele jaar door voor u verzorgen maar zeker ook tijdens de feestdagen.

Loop eens binnen in onze winkel en laat u verrassen. Wijnhuis Rhoon, gelegen in het centrum, is makkelijk te bereiken. U kunt gratis op de parkeerplaats voor de deur parkeren.

Wilt u op de hoogte blijven van het allerlaatste nieuws, meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook.

Graag tot ziens in Rhoon !

Team Wijnhuis Rhoon