Even voorstellen

Simon

Ik ben eigenlijk het vak ingerold. Niet zo gek als je weet dat mijn vader een slijterij/wijnhandel had in Rotterdam en mijn moeder in Barendrecht. Samen met mijn twee broers werkte ik een tijd in de winkel van mijn moeder, waarna ik zeven jaar als bedrijfsleider van de wijnkoperij van Gebroeders de Jong supermarkten werkzaam was. De detailhandel zit in ons bloed.

Ik had genoeg ervaring op gedaan om voor mezelf te gaan beginnen. Ik woonde in Barendrecht, maar had begrepen dat Rhoon een goede plek was om een slijterij/wijnhandel te beginnen. Zo kwam ik in 1995 hier aan de overkant terecht. Het oude pand van slagerij Speelman. Ik deelde het met  makelaarskantoor Greveling en mijn winkel zat in de ‘oude slachterij’. Later zijn we naar dit pand op het Strawinskiplein verhuisd.

Ik verdiep me natuurlijk in alles wat met drank te maken heeft, maar de informatie daarover is eindeloos. Hoe meer ik leer, hoe meer ik besef dat er nog zoveel is wat ik niet weet. We blijven ontdekken en dat maakt het vak ook zo leuk. En daarnaast is het een plezierig product om te verkopen.”

Ik houd van wijn, whisky en momenteel ook cognac en rum. Van de whisky hebben wij ook verzamelaarsflessen. Daarvoor komen ze vaak van ver om eens te kijken wat wij daarvan verkopen.”

Graag tot ziens in onze mooie winkel!

Plantation Rum

Barbados Grande Reserve

0,7 Liter

Nu 19,99

Au Vodka

Original, Watermelon, Raspberry , Punch en Black Grape

0,7 Liter

Nu 25,99

Clan MacGregor

Scotch Whisky

Hele Liter

Nu  € 14,99

Luxardo

Limoncello

0,7 Liter

Nu € 11,99

Licor 43

Vanille likeur 

Hele Liter

Nu  € 19,99

Joseph Guy

Cognac V.S.

0,7 Liter

Nu 26,99

Hoppe

Vieux

Hele Liter

Nu 12,99

Bacardi Rum

Blanco

Hele Liter

Nu 16,99

Amaretto di Saronno

Amandellikeur

0,7 liter

Nu  € 15,99

Jachtbitter

Kruidenlikeur

Hele liter

Nu 14,99

Dalwhinnie

Wintersgold
0,7 liter

Nu € 31,99

   

Olifant

Jonge Graan Jenever

Hele Liter

Nu 11,99

Bovenstaande  aanbiedingen
zijn geldig van 29 november t/m 12 december  2023