Even voorstellen

Simon

Ik ben eigenlijk het vak ingerold. Niet zo gek als je weet dat mijn vader een slijterij/wijnhandel had in Rotterdam en mijn moeder in Barendrecht. Samen met mijn twee broers werkte ik een tijd in de winkel van mijn moeder, waarna ik zeven jaar als bedrijfsleider van de wijnkoperij van Gebroeders de Jong supermarkten werkzaam was. De detailhandel zit in ons bloed.

Ik had genoeg ervaring op gedaan om voor mezelf te gaan beginnen. Ik woonde in Barendrecht, maar had begrepen dat Rhoon een goede plek was om een slijterij/wijnhandel te beginnen. Zo kwam ik in 1995 hier aan de overkant terecht. Het oude pand van slagerij Speelman. Ik deelde het met  makelaarskantoor Greveling en mijn winkel zat in de ‘oude slachterij’. Later zijn we naar dit pand op het Strawinskiplein verhuisd.

Ik verdiep me natuurlijk in alles wat met drank te maken heeft, maar de informatie daarover is eindeloos. Hoe meer ik leer, hoe meer ik besef dat er nog zoveel is wat ik niet weet. We blijven ontdekken en dat maakt het vak ook zo leuk. En daarnaast is het een plezierig product om te verkopen.”

Ik houd van wijn, whisky en momenteel ook cognac en rum. Van de whisky hebben wij ook verzamelaarsflessen. Daarvoor komen ze vaak van ver om eens te kijken wat wij daarvan verkopen.”

Graag tot ziens in onze mooie winkel!

Gordon Gin

alcoholfree

0,7 Liter

Nu 14,99

Stock 84

Brandy

0,7 Liter 38% ABV

Nu 12,99

The Singleton 12 YR

Single Malt Whisky

0,7 Liter

Nu 29,75

Luxardo

Sambuca

0,7 Liter

Nu € 11,99

Hoppe

Vieux

Hele Liter

Nu 12,99

Bumbu

Caribbean Rum

0,7 Liter

Nu 29,99

Bacardi Rum

Blanco

1,5 Liter

Nu 26,99

Isolabella

Limoncello

0,7 Liter

Nu 14,99

Smirnoff

Vodka

Hele Liter

Nu 15,99

Bombay Sapphire

London dry Gin

0,7 Liter

Nu 19,95

Busker

Irish Whisky

Single Pot Still

0,7 Liter

Nu 16,99

High Commissioner

Blended Scotch Whisky

Hele Liter

Nu 15,99

Aanbiedingen zijn geldig tot en met 31 mei  of zolang de voorraad strekt. prijswijzigingen voorbehouden.