Isolabella Limoncello wordt geproduceerd uit beste “Zagara White” citroenen uit Sicilië, de parel van de Middellandse Zee. Onze citroenen worden geselecteerd en gekozen op basis van kleur, vorm, grootte en dikte van de schil. Isolabella Limoncello heeft een uitgesproken volle smaak en een oogverblindende intense kleur. Deze likeur kenmerkt zich als een frisse toegankelijke limoncello en wordt op basis van Siciliaanse citroenen vervaardigd. Heerlijk als digestief of cocktail, maar kan ook uitstekend in een dessert worden verwerkt.
In 1870 heeft de nobele Egidio Isolabella “Distilleria Egidio Isolabella” opgericht en is als fervent reiziger op zoek gegaan naar de allerbeste ingrediënten om een likeur te ontwikkelen die zijn naam mocht dragen. “Isolabella Sambuca”.
Door de samenvoeging van de beste ingrediënten is een unieke uitgebalanceerde smaak ontstaan.
Bij voorkeur drink je Isolabella sambuca koud vanuit de vriezer of met ijs. Of volgens een traditionele methode geflambeerd met 3 koffiebonen alvorens te drinken. De gebrande koffiebonen versterken de anijssmaak op een plezierige manier. De drie koffiebonen staan voor gezondheid, geluk en welvaart, zo luidt de traditie.