Wijn van de maand

Biscardo, Morena Bianca, Lugana

Veneto, Italië, 2017

De Familie Biscardo is een gerenommeerde Italiaanse wijnfamilie en al sinds 1878 actief in de wijnwereld. Grootvader Terenzio heeft altijd vooropgelopen door te investeren in de modernste technieken. De huidige eigenaren Maurizio en Martino Biscardo volgen het pad van hun grootvader door te kiezen voor onderzoek, innovatie en kwaliteit. Vandaag de dag gaan de familietradities hand in hand met duurzame en ecologisch verantwoorde productiemethoden. Hun expertise wordt tevens veelvuldig ingezet als consultancy bij voorname Italiaanse wijnbedrijven.

De Lugana is het witte paradepaardje. Deze wijn wordt in heel Veneto geroemd en is de belangrijkste witte wijn voor dit gebied aan het Gardameer. De Morena Bianca Lugana wordt gemaakt met de grootste zorg van 100% Trebbiano di Lugana druiven. De wijn is intens van kleur, strogeel met groene tint. Intense fruitige en bloemige tonen verrassen de neus. Heerlijk mondvullend met frisse en minerale tonen maken de wijn perfect in balans en een genot om te drinken. Heerlijk bij vis, schaaldieren, gerijpte kazen en niet te versmaden bij vers gestoken asperges!


Normaal: € 9,99


NU SLECHTS: € 7,99 per fles.

PUUR GENIETEN!

Aanbieding geldig tot en met 30 april en/of zolang de voorraad strekt. Prijswijzigingen voorbehouden.

Bier van de maand

FRANZISKANER

HEFE-WEISSBIER NATURTRÜB

Een natuurlijk en elegant witbier van het Duitse Franziskaner, dat tevens bijzonder sprankelend is. Een onmiskenbare frisse, verfijnde kruidige en fruitige smaak gaat gepaard met een mildzoete afdronk.

Dit verfrissende blonde tarwebier - met aromatische geuren van bananen en citrusvruchten - doet het altijd goed tijdens ontspannen momenten na het werk, in een restaurant of in de bar.

Type bier Hefeweizen
Brouwerij Franziskaner
Alc. Vol. 5%
Inhoud fles 50cl.
Schenktemperatuur 5 °C
ONTVANG PER 5 FLESSEN EEN GLAS GRATIS!
Puur Genieten!

Aanbieding is geldig tot 30 april 2019, zolang de voorraad strekt. Prijswijzigingen voorbehouden.

Wijnwijzer

Bezoek onze webshop: