Heb je iets te vieren?

Party time!

Verjaardag, jubileum, geslaagd of zomaar. Er is altijd wel reden om iets te vieren! Wij helpen en adviseren je graag om er een feest van te maken waar je gasten nog lang over na zullen praten! Glaswerk, tafels en drank(en), wij verzorgen het allemaal graag voor je.

“Er komen ongeveer 40 personen. Maar misschien neemt Martin toch zijn kinderen mee en Lisette en Merel weten ook nog niet zeker of ze wel of niet kunnen…” Het is het bekende vraagstuk bij het organiseren van een feestje: hoeveel mensen komen er precies? En je haalt natuurlijk liever iets meer in huis dan dat je gasten op het eind van de avond droog staan. Maar hoeveel meer? En wat doe je met alle drank die je overhoudt?

Wij begrijpen dit en bieden dé oplossing: je kunt alle ongeopende dranken gewoon weer terugbrengen. Zo heb je altijd genoeg in huis en hoef jij je nergens zorgen over te maken! Van allerlei soorten drank tot het glaswerk, statafels tot spoelbakken, wij zorgen ervoor dat jouw gelegenheid een feest wordt. Neem contact op voor meer informatie!