BOTTEL laat je genieten van de lekkerste verse bieren van de beste lokale brouwerijen.

Diverse bierstijlen verdienen het om zo vers mogelijk gedronken te worden. Dit zijn bieren waarin vooral de hop de smaak van het bier bepaalt. Lichte, toegankelijke bieren zoals (session) pale ales en de frisse, fruitige zomerse bieren maar ook IPA’s, New England varianten en blonde bieren. De aroma’s en smaken van deze bieren zijn dan nog veel intenser en frisser. Precies zoals de brouwer zelf zijn bier drinkt, direct nadat het gebrouwen is. Samen met de brouwers selecteert BottelBeer de verse bieren die het smaakvolst zijn en vullen ze af. Zo is de tijd tussen de brouwketel en jouw bierglas zo kort mogelijk. En dat proef je! Elke week hebben is er een ander Blond bier, IPA, Bier van de Week en IPA Special in ons assortiment. De favoriete bieren komen regelmatig terug, maar geen week is hetzelfde. Houd onze social media in de gaten om te zien welke bieren we op vooraad hebben.

Vanaf 16 april zijn onderstaande bieren gekoeld bij ons te koop !

IPA – vandeStreek – Roll the Dice (4%) 

Neem een gok en gooi hoge ogen met deze zijdezachte hazy pale ale. Gebrouwen met fruitige Nieuw-Zeelandse hoppen en een bijzondere combinatie van gisten. Vers uit de Tank!

IPA Special – Uiltje – Put on a Hoppy Face… (9%)

P𝘂𝘁 𝗼𝗻 𝗮 𝗛𝗼𝗽𝗽𝘆 𝗙𝗮𝗰𝗲 want BOTTEL heeft wat  van Uiltjes Fresh & Fast voor je! Vergeet niet dat je verdrietig kunt zijn, maar ook zo fris als een hopbloem die rechtstreeks van de hopplantage komt. Drink deze Double IPA en… smile!

Seizoensbier – Kompaan – Badgast (5,7%) 

Rijk weizen bier met een Duitse hop die aroma’s geeft van sinaasappel. Vol mondgevoel, licht kruidig en voornamelijk fruitig en dorstlessen bier van Kompaan!

Blond – Bruut – Pink Pogo (6%)-  

Pink Pogo is een fris blond bier gezien door een roze bril. Zest is de schil van citrusfruit en vlak onder de oppervlakte van de schil zit een heerlijk geurende olie die Bruut middels bijzondere infusietechniek heeft opgelost in dit bijzonder smaakvolle bier. Drie Amerikaanse soorten hop met citrus-y-smaken doordrenken Pink Pogo vervolgens met nog meer grapefruitsmaak. 

Bier van de Week – Frontaal – Andreas (8,5%)

Brouwerij Frontaal is ontstaan in 2015 na een jarenlange zoektocht naar de verschillende smaken & aroma’s in al bestaande bieren. Andreas is speciaal gebrouwen voor de stad Breda. Een zachte ietwat kruidige tripel met een klein zoetje.