BOTTEL laat je genieten van de lekkerste verse bieren van de beste lokale brouwerijen.

Diverse bierstijlen verdienen het om zo vers mogelijk gedronken te worden. Dit zijn bieren waarin vooral de hop de smaak van het bier bepaalt. Lichte, toegankelijke bieren zoals (session) pale ales en de frisse, fruitige zomerse bieren maar ook IPA’s, New England varianten en blonde bieren. De aroma’s en smaken van deze bieren zijn dan nog veel intenser en frisser. Precies zoals de brouwer zelf zijn bier drinkt, direct nadat het gebrouwen is. Samen met de brouwers selecteert BottelBeer de verse bieren die het smaakvolst zijn en vullen ze af. Zo is de tijd tussen de brouwketel en jouw bierglas zo kort mogelijk. En dat proef je! Elke week hebben is er een ander Blond bier, IPA, Bier van de Week en IPA Special in ons assortiment. De favoriete bieren komen regelmatig terug, maar geen week is hetzelfde. Houd onze social media in de gaten om te zien welke bieren we op vooraad hebben.

Vanaf 16 juli onderstaande bieren gekoeld bij ons te koop !

IPA – Brouwerij De Molen – Water & Vuur (6%) – Een mooi gebalanceerde troebele New England IPA met een tropische neus en door het gebruik van de citra en lemondrop hopsoorten een goede citrus afdronk.

Seizoensbier – Van Moll – Langharig Tuig (5,5%) –  Dit Hoppy Weizen bier is ontstaan in In samenwerking met Dynamo Metal Fest. Een frisse Weizen met Amerikaanse citrus hoppen. Gooi je haren los, zet de muziek hard en trek die fles open.

Blond – Uiltje – Prima Donna (5,0%) –  Een fris en fruitig troebel blond bier. Deze Italiaanse schoonheid zit bomvol aroma’s en smaken van citroen. Met 5% alcohol geen ‘smack in the face’, als je de citrus limoncello punch niet meetelt tenminste… Ciao Bella!

Bier van de Week – VanMoll – Easy Does It (5,8%) –  Een ondergistend bier. Gebrouwen met pilsmout, een vleugje caramel mout en de hoppen Amarillo en Azacca. Deze hoppen geven een citrusachtig aroma aan het bier. De Amarillo geeft een bloemachtige toets en de Azacca zorgt voor een vleugje den. 

Bier van de Week – VanMoll – Club Tropicana (5,7%) –  Een tropisch bier uit het zuiden van het land. Dit friszure bier heeft aroma’s van mango, passievrucht, witte perzik en ananas. Laat de zon, zee en club tropicana je meevoeren… je waant je direct op een tropisch strand.

Bier van de Week – Oedipus – Dodo (5,8%) –  California meets Amsterdam in dit hoppig, bittere bier van Oedipus. Het unieke van dit bier is dat het met een lagergist vergist wordt op temperaturen van een bovengist. Dit zorgt voor een rijke moutigheid en een subtiele fruitigheid van de gist. Dodo laat je de hop waarderen, maar je zal er niet door overweldigd worden!

Seizoensbier – Jopen – Adriaan Wit (5%) –  Proef de zomer met Jopen Adriaan Wit. Dit witbier bevat niet alleen tarwe en haver, maar ook mooie kruiden. De blonde Jopen Adriaan Wit heeft een frisse zachte beginsmaak met veel fruitige tonen uit de korianderzaad en Curaçaoschillen. Zeer dorstlessend en ideaal op een zonnige dag.

IPA Special – Walhalla – AMON (6%) –  Een NEIPA gebrouwen met tarwe en haver voor een romig mondgevoel en Verdant gist + Mosaic en Idaho 7 dryhop voor maximale fruitigheid. AMON is de Egyptische god van de zon en het universum. Deze goednieuwe IPA special wil je niet missen!

Blond – Van Moll – Toewijding (6,5%) –  Een Belgisch blond bier van 6,5% met een subtiele, kruidige Waalse gist. Goed gehopt met een vleugje Amerikaanse Cascade hop. De smaak is licht hoppig en moutig met een mooie body. Een heerlijke dorstlesser met pit! 

IPA – Kaapse Brouwers – Kaapse Carrie (6,5%)  Carrie is een Rotterdamse India Pale Ale. Een amberkleurig bier met een smeuïge schuimkraag met aroma’s van lychee, kiwi, hooi en citrusvruchten. De frisse hop smaken worden gebalanceerd door een aangename karamelbasis die zorgt voor een zacht zoete afdronk.