Logo Wijnhuis Rhoon
Bestelde voorraad artikelen worden binnen 3 dagen verzonden.
Home > Wijn april

Proost op de lente met de wijnen van Paul Mas!

Zoals met zijn exotische Chardonnay: verleidelijk en swingend van smaak, met vette fruitheupen en toch heerlijk fris. Bij vis en pasta. Of met zijn Mediterrane Merlot, met in de mond een tsunami van rode bessen, bosvruchten en pruimen, sappig en zoetrijp. De maand met extra voordeel!

PAUL MAS, PAYS D’OC, FRANKRIJK

Al meer dan een eeuw een gerenommeerd familiebedrijf met de huidige generatie, Jean-Claude Mas aan het roer. Vakmanschap en een enorme passie is wat dit bedrijf zo groot heeft gemaakt. Al jaren ontstijgen de wijnen van Paul Mas de rest van de Languedoc. Met 850 hectare wijngaard en nog eens 1250 hectare met samenwerkende druiventelers hebben zij toegang tot het allerbeste fruit in de Languedoc en een zeer grote diversiteit aan druivenrassen, inheemse en de bekende Chardonnay en Merlot.

Paul Mas, Classique Chardonnay, Pays d’Oc, Frankrijk, 2022

Puur fruit van Chardonnay met een hele lichte toets van eiken. Exotisch en supersappig van smaak met tropisch fruit, oranjebloesem, citrus en een hint van vanille en toast. Bij coquilles, zalm en het witte goud!

Paul Mas, Classique Merlot, Pays d’Oc, Frankrijk, 2022

Klassieke Merlot met een Zuid-Frans karakter. Mooi rijp, zwoel en zacht met impressies van bosbes, braam, mokka en Provençaalse kruiden. Bij steak-frites, koteletjes en mixed-grill.

Per Fles 75cl.: € 6,99

2e FLES HALVE PRIJS!

Download PDF

Ook onze NIEUWSBRIEF ontvangen?


Prijswijzigingen en zetfouten voorbehouden
© 2024 Wijnhuis Rhoon